Overslaan en naar de inhoud gaan

GECONTROLEERDE TEELT

Duurzame landbouw is een landbouwproductiesysteem dat in de eerste plaats tot doel heeft het economische resultaat te optimaliseren door de hoeveelheden inputs, en met name chemische stoffen (pesticiden, meststoffen), te beheersen en zo de impact ervan op het milieu te beperken. Het gaat dus om een vermindering van het gebruik van pesticiden in de gewassen, zonder te streven naar een maximale opbrengst.

Goed om te weten: duurzame landbouw is vergelijkbaar met biologische landbouw zonder de beperkingen ervan aan te passen en dus zonder aanspraak te maken op zijn label of naam.

VERPAKKING I'M GREEN

Onze "I'm Green" verpakking is een biopolymeer dat wordt gemaakt van ethanol uit suikerriet. Door gebruik te maken van dit groene polyethyleen kunnen we een unieke verpakking aanbieden op basis van hernieuwbare grondstoffen. Dit stelt ons in staat om een belangrijke bijdrage te leveren aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen.

Goed om te weten: groen polyethyleen kan worden gerecycled na gebruik in dezelfde ketens die al zijn ontwikkeld voor gewoon polyethyleen.